Karin Hannink   Vossenbeldsstraat 15    7641BR    Wierden    T 0546 571939 E info@modevakschoolkarin.nl   KvK nummer  54152992
Cursussen
Bij modevakschool Karin is het mogelijk diverse cursussen te volgen, zoals de knip,- en naailes, patroon tekenen en lingerie cursussen.
Bij de knip,- en naai lessen worden er kledingstukken voor jezelf, (klein) kinderen of bijv. je partner gemaakt, het is ook mogelijk leuke woon,- of mode-accessoires te maken. De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt, want iedereen werkt op eigen tempo en niveau, je kiest je eigen werkstuk en werkt niet met opdrachten.
Bij de
patroon-teken cursus  leer je stap voor stap het tekenen van patronen op eigen maat, ook zeer geschikt voor mensen met een afwijkende confectie-maat.
Bij lingeriecursus  1 wordt een slip, bh en hemd(body) op eigen maat gemaakt, daarna zijn er diverse vervolgcursussen te volgen, waaronder ook prothese BH’s.
Bij de kneepjes cursus worden diverse (moeilijke) onderdelen behandeld en uitgewerkt (eventueel thuis in stappen te maken) zodat er een mooi naslagwerk ontstaat, waar je later op terug kunt vallen als je even niet meer weet hoe het moet.
Een mooie uitdrukking “de fijne kneepjes van het vak”, letterlijk en figuurlijk bedoeld tijdens deze cursus.